Lateral Thinking Puzzles Set 001




 

 
Check out Lateral Thinking . . .
Scroll down slowly
and be honest to yourself.

Think like a wizard . . .

 


man 
1. ------------

 board
 
 


Ans. = man overboard


 
Okay, let's see
if you've got the hang of it.

 



    stand 
2. ------------

   i

 

 

 
Ans. = I understand

 


OK . . .
 Got the drift ?

 
Let's try a few now and see
 how you fare?



3. /r/e/a/d/i/n/ g/


 





Ans. = reading between the lines

 




4.   r  
       road  
        a   
 
     d
 
 
 





Ans. = cross road

 

Not having a good day now, are you ?

Redeem yourself.

 

 


5.      cycle 
         cycle 
         cycle


 
 




Ans. = tricycle

 

Easy to figure that one out ha!

 

 

 


        0 
6. ------------ 
        M.D.

        Ph.D.


 
 
 




Ans. = two degrees below zero

 

 

C'mon give it a little thought ! !

 

 


        knee 
7. ------------

        light


 
 
 




Ans. = neon light
 ( knee - on - light )

 


U can prove u r smart by getting this one.

 


                      ground 
8.                    ------------ ---

          feet feet feet feet feet feet


 
 
 

 



Ans. = six feet underground

 

 

Oh no, not again ! !

 

 

 


9.  he's X  himself


 
 




Ans. = he's by himself

 

 

Now u messing up big time.

 

 


10. ecnalg


 
 




Ans. = backward glance

 

    Not even close ! !

 

 


11. death ..... life


 
 
 




Ans. = life after death

 

Okay last chance ............ ......


12. THINK


 
 





Ans. = think big ! !

 

 


And the last one is real fundoo - - -

 


13. ababaaabbbbaaaabbbb ababaabbaaabbbb. ..


 





Ans. =  long time no 'C'
( see )










Back to Puzzles


Home




Copyright 2006-2007 KNOOWGLE.COM All rights reserved.
Contact info@knoowgle.com for further information